Eindelijk, Zonnebloem Heteren weer op pad

Heerlijke picknick bij SDOO
Heerlijke picknick bij SDOO
Foto: Zonnebloem Heteren

Heteren – Dinsdag 8 maart was het dan eindelijk zover. Na 2 jaar corona beperkingen, gingen de gasten van de Zonnebloem, afdeling Heteren, weer met elkaar op pad. Op deze zonovergoten dag, wat het allemaal nog feestelijker maakte, werden de gasten naar de kantine van SDOO gebracht.

Toch een picknick

Sinds jaar en dag wordt daar de jaarlijkse picknick gehouden. Eigenlijk altijd in september, maar Zonnebloem Heteren wist dat ze met dit uitje de mensen een heel groot plezier zouden doen. En wat maakt het uit, in maart kun je toch ook gezellig picknicken. Dat vonden de mensen ook, wat bleek uit de vele aanmeldingen. Wat de meesten niet wisten dat het de tiende keer was dat ze zo gastvrij werden onthaald door SDOO.

Het beproefde recept; koffie met wat lekkers, een borreltje en een smakelijke lunch waar de gehaktbal en frites niet mogen ontbreken. Het was er allemaal, maar bovendien was het weer zo gezellig en kregen de mensen de kans om met elkaar bij te praten. Ook was het fijn om te zien dat er een aantal nieuwe gasten waren aangeschoven. Zij hadden ook heel erg naar hun zin gehad. Aan deze eerste bijeenkomst na lange tijd kwam natuurlijk ook weer een eind, maar niet nadat de oud-voorzitter van SDOO, André Kuijper, iedereen verraste met een aandenken dat het voor de 10de keer was dat we bij SDOO op bezoek waren. Geweldig!

Nog een keer op pad

Deze eerste keer met elkaar weer op pad is erg goed bevallen. De Zonnebloem Heteren staat dan ook te popelen om volgende maand eindelijk hun tot twee keer toe uitgestelde 25 jarig jubileum te gaan vieren met wat belooft een mooie dag te worden naar de Beekse Bergen. 

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen