Fotowedstrijd Randwijkse Waarden

Foto: Sara Kurfeß on Unsplash

Ga je ook vaak de Randwijkse Waarden in? Wandelen met de hond, in de zomer naar het strandje of gewoon lekker struinen in de natuur? Neem dan je camera mee en maak de mooiste foto’s. Misschien val jij wel in de prijzen!

Op 1 april 2022 start de fotowedstrijd (en dat is geen grap). Twee van je mooiste foto’s, gemaakt in de Randwijkse Waarden, kun je sturen naar [email protected].

Wedstrijdvoorwaarden

Jong en oud mag meedoen, als je maar in Heteren of directe omgeving woont. Dekker en Fotoclub Heteren ontvangen graag foto’s van dieren, natuur en recreatie, gemaakt tussen de veerstoep en de Renkumse veerweg (zie onderstaande kaart).

Fotowedstrijd

Insturen van maximaal 2 eigen foto’s kan t/m 21 augustus 2022. Dit onder vermelding van je naam, leeftijd, adres en je telefoonnummer. Bij deelname geef je de organistoren toestemming om de foto’s te publiceren, uiteraard onder vermelding van je naam.

Onthulling tijdens feestje

Op zaterdag 15 oktober ’s middags worden de beste foto’s onthuld tijdens een feestje in de Randwijkse Waarden. Dan overhandigt Dekker symbolisch de sleutel van het gebied aan de nieuwe eigenaar het Geldersch Landschap & Kasteelen. We onthullen dan de 12 beste foto’s onder én boven de 18 jaar met een tentoonstelling ter plekke. De beste 3 in beide leeftijdsgroepen krijgen blijvend een bijzonder plaatsje. Hoe en wat blijft nog een verrassing, maar bijzonder wordt het!

De jury breed samengesteld

Na de sluitingsdatum van 21 augustus gaat de jury aan de slag, die zelf natuurlijk niet aan de wedstrijd mag meedoen. De trekkers van de Fotoclub Heteren doen de eerste selectie. Afgevaardigden van de gemeente Overbetuwe, Geldersch Landschap & Kasteelen, Stichting de Voortuin van Heteren en Dekker hebben de nobele taak uit de voorselectie (de 60 beste in beide leeftijdscategorieën) de 12 beste te kiezen en de uiteindelijke winnaars. Ze hopen op heel veel inzendingen!

Dekker en Fotoclub Heteren organiseren gezamenlijk deze fotowedstrijd. Dekker heeft de Randwijkse Waarden ontwikkeld. Nu deze vrijwel af zijn, gaan Geldersch Landschap & Kasteelen en stichting De Voortuin van Heteren zorgen dat dit gebied de komende jaren nog mooier wordt en mooi blijft. Beide organisaties geven de formele aftrap daartoe op 15 oktober.

Laat zien wat jij zo mooi aan de Randwijkse Waarden vindt en doe mee!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen