Weerbericht: zonnig lenteweer

Foto: Vinzenz Lorenz M via Pixabay

Gisteren was het prachtig weer. Met temperaturen van 20 graden was het heerlijk weer om buiten te zijn. De temperatuur zakte langzaam dus bleef het aangenaam gedurende de avond. De woensdagochtend begon rond een graad of 10.

Vandaag is het wat minder warm, het wordt zo’n 17 tot 18 graden met aardig wat zon bij een zwakke tot matige wind vanuit het zuidwesten. Er kan bewolking in de loop van de middag ontstaan. Vanavond en vannacht koelt het af. Er komen wat opklaringen. En het koelt af naar een graad of 6 á 7.  De wind is zwak tot  matig uit het westen.

Donderdag loopt de temperatuur op tot 18 graden met de wind die naar het noordwesten draait. Deze is net als de dagen ervoor zwak tot matig. Kortom; geniet van het mooie weer!

Bron: Meteo Neder-Betuwe

https://www.facebook.com/meteonederbetuwe/videos/309882461284866

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen