Met peuters op pad in het Hemmense bos

Foto: CNME Hemmen

Hemmen – Ouders, opa’s/oma’s en andere verzorgers zijn weer welkom met hun peuter (s) om op een speelse manier op ontdekking te gaan in het Hemmense bos. Er wordt o.a. gezocht naar kriebelbeestjes, vogels, plantjes etc. Voor materiaal wordt gezorgd, maar je mag natuurlijk ook je eigen loepje en verrekijker meenemen.

Wandeling en treinritje

De wandeling is op vrijdag 22 april. Om 9:30 uur verzamelen bij het dorpshuis in Hemmen. De wandeling start om 9.45 uur o.l.v. Kathy en duurt tot ongeveer 12:00 uur afhankelijk van de interesse. Als afsluiting staat bij goed weer het treintje klaar voor een ritje door Hemmen. Vooraf opgeven bij [email protected] is noodzakelijk want VOL=VOL

Bijdrage van 2 euro per deelnemend kind. Alleen contant betalen er is geen mogelijkheid tot pinnen. Bedrag inclusief koekje en ritje met het treintje. Bij zeer slecht weer gaat het niet door, houdt hiervoor de website van CNME Hemmen goed in de gaten.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen