Aanpassingen Buurtbus 556 Overbetuwe in april en mei

Foto: Jan van Brakel

Er is in de komende periode een aantal aanpassingen voor de buurtbus 556 Heteren, Driel Elst. Door activiteiten op Koningsdag en een omleiding in Heteren zijn er aan aantal wijzigingen in de route.

Koningsdag 27 april 2022 rijdt de buurtbus niet. Van 25 april tot en met vrijdag 6 mei is er een omleiding in Heteren, want van maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is de Flessenstraat in Heteren deels afgesloten. Hierdoor zijn zij genoodzaakt om de route in Heteren in deze periode aan te passen.

Ongewijzigde haltes

Ongewijzigd blijven de volgende haltes: Poort van Midden Gelderland, Polderstraat en Schoutenkamp (Onze eind/beginhalte). De volgende haltes vervallen tijdelijk: Beemdhof, Schaapsakker en Nachtegaalsraat.

Tijdelijke haltes

De volgende haltes worden tijdelijke haltes : Elzenpas, Heetveld en Onze Lieve Vrouwenstraat. Deze drie haltes zijn bestaande bushaltes voor Lijn 56 naar Arnhem. Daarnaast komt er een tijdelijke halte op de hoek van de Kamperfoeliestraat en de Bretagnesingel. Uiteraard jouw hand opsteken mag ook als je mee wilt. De medewerkers van de buurtbus adviseren je tijd bij de haltes in Heteren te zijn.

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen