Theater De KiK doet mee met de actie OverbetuweDoet!

Foto: Theater De KiK

Elst – Theater De KiK zamelt geld in voor een feestelijke opening van het culturele seizoen 2022/23! Vorig jaar heeft Theater De KiK de opening van het culturele seizoen feestelijk kunnen vieren in en rondom het theater. En dat was een groot succes!

Deze culturele dag kon georganiseerd worden door de opbrengst van de OverbetuweDoet actie. Omdat deze opening door zoveel bezoekers positief ontvangen is, wil men dit opnieuw organiseren. Dit jaar zal het culturele seizoen geopend worden op zondag 11 september en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Wat is er te doen?

Voor jong en oud zal er buiten op het plein en binnen in het theater van alles te zien en te beleven zijn. Met de steun van OverbetuweDoet wil men de culturele markt en het grote buitenpodium weer opbouwen voor optredens van lokale zanggroepen en bands, koren, musicalgroepen van Muziekschool All Music en dansgroepen van Babs balletschool. Kinderen kunnen zich laten schminken en verkleden als sprookjesfiguur. De hele dag door kan men deelnemen aan gratis open lessen bij de Muziekschool All Music of Babs balletschool.

Doneer je cheque!

Als er voldoende geld gedoneerd wordt via de actie van Overbetuwe Doet, zullen alle activiteiten gratis toegankelijk zijn! Doneer dus je OverBetuwe Doet cheque aan Theater De KiK via Overbetuwe Doet, of geef de cheque af bij Theater De KiK (of in de rode brievenbus) een foto van de cheque kan gestuurd worden naar 06-11 03 19 23, dan komt het geld goed terecht. Doneer je cheque en heel erg bedankt voor de support namens Theater De KiK!

Gebruik de cheque vóór 16 mei 2022, anders vervalt de waarde.

♦♦♦

Cookieinstellingen