Overbetuwe Doet waardecheques; Valburg

Foto:

Valburg – De Overbetuwe Doet waardecheque zijn nog geldig tot 16 mei 2022. Weet jij al waar je jouw cheque aan doneert? Nog niet? Dan volgen hier een aantal initiatieven in Valburg.

ValburgAdoptie Monument Schoonderlogt

Bloembakken en verdere aankleding bij Monument Schoonderlogt Valburg

Op 1 oktober 2020 heeft groep 6/7 van de St. Jacobusschool in Valburg het Monument ter ere van de Amerikaanse 101e Luchtlandingsdivisie bij Landgoed Schoonderlogt onthuld en geadopteerd. Op de plek waar in het najaar van 1944 een bloedige strijd werd geleverd. Stichting BOIC Monument Schoonderlogt Elst wil bij en rondom het Monument plantenbakken/bloembakken en verdere aankleding plaatsen. Doneer jouw cheque aan dit initiatief door op deze link te klikken.

 

ValburgVerlichte optocht Valburg

In 2020 is door CV de Striekenvrienden en ’t Blauwe Striekske de derde verlichte optocht door Valburg georganiseerd. Een groot succes met ruim 40 wagens, 300 mensen op de wagens en 2500 man publiek langs de straten. Zaterdag 18 februari 2023 hopen ze na een jaar afwezigheid de vierde editie te mogen organiseren. Omdat ze de Tielsestraat af moeten sluiten en dit een provinciale weg is, moet er een verkeersplan gemaakt worden met omleidingen vanaf Elst en Herveld en een tweetal professionele verkeersregelaars. Dit is een behoorlijke kostenpost en hier zouden ze graag een stukje ondersteuning krijgen door middel van waardecheques uit de Overbetuwe. Doneer hier jouw cheque!

ValburgZeilen voor molen Nieuw Leven

In Valburg zijn ze trots op hun molen. Hij is van grote cultuur-historische waarde. Echter, momenteel is een restauratie noodzakelijk en de stichting kan dit niet alleen dragen (ondanks mogelijke subsidies). Zij hebben jouw financiële hulp hard nodig en vragen je vriendelijk om vriend van de molen te worden of een donatie te doen. En hier, via Overbetuwe Doet, willen ze graag de zeilen bij elkaar sparen. Wil je jouw cheque aan ze doneren?

ValburgStart Laarzenpad Valburg

Het begint met een droom, een stip op de horizon! Wat zou het gaaf zijn als er een laarzenpad in Valburg komt. Een route van ca. 2 km waar kinderen op avontuur gaan in de natuur, spelen en vies mogen worden! De route aanleggen en het complete laarzenpad inrichten vergt wat geduld en budget maar ze maken gewoon een startHet struinpad (langs Molenzicht) is bijna klaar en dat lijkt ze een mooi vertrekpunt voor het laarzenpad. Het bedrag van 1000 euro willen ze gebruiken voor drie speelaanleidingen langs het struinpad. Doneer jij je cheque? Er is nog hulp nodig bij het maken van de wilgentunnel en ze hebben boomstammen nodig.

Succesvolle initiatieven

Er zijn ook een aantal succesvolle initiatieven te melden die hun streefbedrag al bij elkaar hebben gespaard. Zoals Vogelhuisjes in Valburg, Zomerfeesten Valburg, Kinderdorp Valburg, Insectenhotel, Adoptie Monument beplanting/begroeiing en Instuif voor de jeugd in Valburg & workshop volleybal.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen