Hanneke Bruinsma fractievoorzitter GroenLinks Overbetuwe

Hanneke Bruinsma fractievoorzitter GroenLinks
Hanneke Bruinsma fractievoorzitter GroenLinks
Foto: Gemeente Overbetuwe

Elst – De fractie van GroenLinks Overbetuwe heeft Hanneke Bruinsma gekozen als nieuwe fractievoorzitter. Hanneke volgt fractievoorzitter Rik van den Dam op, die aan de slag gaat als wethouder. 

Gedreven raadslid

Hanneke woont sinds 2011 in Elst en is sinds 2018 raadslid van GroenLinks Overbetuwe. De afgelopen periode heeft zij zich beziggehouden met allerlei onderwerpen. Met name de grote dossiers zoals de Railterminal Gelderland en de woonagenda liggen haar goed. Daarnaast is zij een raadslid dat altijd open staat voor een gesprek met inwoners, die haar gelukkig ook goed weten te vinden. In 2022 is Hanneke met een grote hoeveelheid voorkeurstemmen herkozen in de raad. Daarnaast is zij lid van de Werkgeverscommissie en de Rekenkamercommissie. 

Hanneke:

“Ik wil in de politiek grotere doelen realiseren, maar ben ook blij als er kleinere concrete stappen in de juiste richting gezet worden. Daar ga ik als fractievoorzitter en raadslid mee aan de slag. Daarnaast blijven onderwerpen als wonen, dierenwelzijn en de railterminal mijn aandacht houden.”

GroenLinks Overbetuwe is trots op haar nieuwe fractievoorzitter Hanneke Bruinsma en kijkt met vertrouwen uit naar de komende raadsperiode.

♦♦♦

Cookieinstellingen