Gastvrouwen en -heren gezocht voor Herberg De Aandacht

Foto: Overbetuwe Nieuws

Heteren – Enkele gastvrouwen hebben inmiddels afscheid genomen bij Herberg De Aandacht. Daarom zijn ze op zoek naar nieuwe helpende handen. Mensen die het leuk vinden om eenmaal per maand het gezicht van Herberg De Aandacht te zijn.

Gastvrouwen/gastheren gezocht

Wat ga je doen? Je gaat koffie en thee klaarzetten voor de gasten. Gasten gastvrij ontvangen en voorzien van koffie/thee. In de loop van de avond de gasten voorzien van een drankje en ruimten opgeruimd achterlaten. Herberg De Aandacht zoekt dames en heren die representatief zijn, vriendelijk, gastvrij en hulpvaardig.

Ze bieden een gemoedelijke en gezellige sfeer. Na inwerking word je eenmaal per maand ingeroosterd bij een activiteit, van 18.30 uur tot 21.30 uur. Je hebt vrije deelname aan de activiteit, nadat je taak erop zit. Bovendien ontvang je reiskostenvergoeding en aan het einde van het jaar een dankjewel.

Lijkt je het leuk om onderdeel te zijn van het team? Neem dan contact op met Corina Vos, telefoonnummer 06 – 33 33 17 46.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen