Thijme Hoffmann jongste raadslid ooit in Overbetuwe

Thijme zet zich vooral in voor jongeren
Thijme zet zich vooral in voor jongeren
Foto: GroenLinks

Elst – Thijme Hoffmann nam dinsdag 24 mei voor het eerst deel aan de gemeenteraadsvergadering van Overbetuwe na zijn benoeming op 11 mei. Hij is een nieuw gezicht in de zaal bij de gemeenteraadsvergadering in Overbetuwe.

Thijme is naast raadslid ook politicologiestudent en 21 jaar oud. Hij is daarmee het jongste raadslid ooit in de gemeente Overbetuwe. Hij heeft mooie plannen, zo moet er onder andere een jongerenraad komen in Overbetuwe. Ook gaat Thijme zich bezighouden met het sociale domein.

ThijmeJongere generatie politiek bewust maken

Thijme:

“Ik ben super enthousiast om als raadslid samen met het team van GroenLinks te werken aan een eerlijkere samenleving. Ik wil ik mij inzetten om de jongere generatie te betrekken bij de lokale politiek en hierbij de verbinding te zoeken met de oudere generaties. Want alleen samen kunnen we doen wat écht telt, namelijk ervoor zorgen dat de samenleving daadwerkelijk voor iedereen werkt en dat iedereen gelijke kansen heeft.”

Concreet wil hij dit bereiken voor zich in te zetten voor het oprichten van een jongerenraad in Overbetuwe. Thijme: “In bijvoorbeeld de gemeente Lingewaard is dit al een bekend concept, het is hoog tijd dat ook Overbetuwe aanhaakt en jongeren deze kans biedt.” Daarnaast neemt Thijme portefeuilles WMO, jeugdzorg, welzijn en armoede- en minimabeleid onder zijn hoede.“

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen