De 49e SJOC Avondvierdaagse Herveld-Andelst

Foto: Stephanie Albert via Pixabay

Herveld/Andelst – Eindelijk is het zover, we mogen weer vooruitkijken en we gaan weer wandelen voor de 49ste keer in het 51-jarig bestaan van de SJOC Avondvierdaagse. Na 2 jaar niets te hebben kunnen organiseren kan de organisatie mededelen dat ze dit jaar de 49e SJOC Avondvierdaagse Herveld-Andelst gaan houden.

De avondvierdaagse zal plaatsvinden van 7 t/m 10 juni met aansluitend het Pleinfeest op zaterdag 11 juni 2022. De opening van de 49e SJOC Avondvierdaagse Herveld-Andelst zal op maandag 6 juni zijn, met om 15.00 uur het officieel hijsen van de vlag. Tevens is er dan ook gelegenheid om in te schrijven om gezellig mee te wandelen. Je kunt ook digitaal inschrijven op SJOC Avondvierdaagse.

Pleinfeest

Diegenen die een kaart hebben voor het SJOC Avondvierdaagse Pleinfeest 2020: Deze entreekaart blijft ook geldig voor het Pleinfeest in 2022. Ze blijven onder dezelfde voorwaarden geldig. Wandelen en feesten kan goed samen. Daarom zal de organisatie vrijdag na de intocht een gezellige feestavond organiseren met livemuziek in de grote tent op het Dorpsplein. Zaterdagavond 11 juni is er net als voorgaande jaren een pleinfeest met optredens van Samantha Steenwijk, Pater Moeskroen, Stuk TV en partyband TOF.

Meer informatie

Op de website van SJOC Avondvierdaagse vind je meer informatie over dit evenement. Welke afstanden er kunnen worden gelopen, de wandelregels, de routes die gewandeld kunnen worden. Wat te doen bij blaren en onweer en een interview met Arnold Timmer. Kortom, voorpret met de digitale vierdaagse krant!

Heb je zin om foto’s te maken tijdens de avondvierdaagse? Of vind je het leuk om een verslag te maken? Daar geeft Overbetuwe Nieuws ruimte voor op de nieuwssite! Stuur ze in via [email protected] en kom met je foto’s op onze site te staan!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen