Fietsen In Noord gaat van start met wekelijkse fietstochten

De initiatiefnemers  van de wekelijkse fietstocht
De initiatiefnemers van de wekelijkse fietstocht
Foto: Gezond in Noord

Oosterhout/Nijmegen – Fietsen In Noord is een onderdeel van het Project Gezond In Noord en biedt bewoners de mogelijkheid gezonder te leven, meer te bewegen en elkaar te ontmoeten. Wil je meer bewegen en vind je het leuker om dit samen met anderen te doen? Dan is Fietsen In Noord misschien iets voor jou!

Dit doen ze door wekelijks een fietstocht te organiseren voor bewoners van Nijmegen-Noord en Oosterhout. Het gaat om het plezier in elkaar ontmoeten, niet om de prestatie. Deelname is gratis (een drankje onderweg is voor eigen rekening). Deelnemen kan met elke fiets: een traditionele fiets, een elektrische fiets of met een driewieler. In overleg wordt besloten welke afstand er gefietst wordt. Aanmelden is niet nodig. De fietstocht wordt gehouden van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Meer informatie

Ze verzamelen op woensdag 1 juni, om 11:00 uur bij restaurant Brass in Nijmegen Noord/Oosterhout aan de Oosterhoutse Plas. Voordat ze vertrekken maken ze deze eerste keer, onder het genot van een kop koffie of thee, kennis met elkaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul Reuling van Bindkracht 10. Tel. 06-53329025. Email: [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen