Hevige regen jaagt bezoekers Elst Op Stelten niet weg

Elst – Er was niks teveel gezegd; Elst Op Stelten werd weer ouderwets gezellig. De hevige regenbuien op Tweede Pinksterdag joeg de bezoekers niet naar huis. Even schuilen onder een luifel of partytent totdat het weer droog was.

Van leuke attracties voor kinderen tot bezienswaardigheden zoals optredens, houtcarvers die van een mooi stuk hout kunstwerken maakten en verschillende eettentjes. Bij de vele kramen, die verspreid in het centrum van Elst opgesteld stonden, was van alles te koop.

Op naar de volgende Elst Op Stelten

Mensen hebben echt uitgekeken naar dit evenement. Ze genoten van datgene wat er te zien en te beleven was. Reikhalzend kijken we naar de volgende Elst Op Stelten uit. Voor een impressie van dit jaar bekijk de fotoserie.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen