Bezoek tijdens de Nationale Archeologiedagen de Romeinse Tempels Elst

Tempel Kerk Museum
Tempel Kerk Museum
Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – De Nationale Archeologiedagen zijn dit jaar van 17 t/m 19 juni. Drie dagen waarop iedereen kennis kan maken met verschillende aspecten van archeologie in Nederland.

Op zaterdag 18 juni kan je een bezoek brengen aan het Tempel Kerk Museum. Je kunt meedoen aan een rondleiding en vragen stellen aan archeologe Petra Hoff tijdens de Meet & Greet. Dit is je kans om te vragen wat je altijd al had willen weten!

Meet & Greet Petra

Op  zaterdag 18 juni om 11.00, 12.30, 14.00 en 15.30 uur kun je meedoen met de rondleiding en zie je onder andere de opgegraven Gallo-romeinse Tempels uit de 1e eeuw, onderdeel van het UNESCO Werelderfgoed! Om 14.00 uur en om 15.30 uur start een groep, waarbij Petra Hoff aansluit. Zij werkte als archeoloog mee aan de opgravingen bij de Grote Kerk in 2002-2003. Na de rondleiding is er gelegenheid om Petra te spreken.

Het museum is deze dag alleen open voor rondleidingen. Voor de rondleiding is aanmelden nodig. Wees er snel bij, want vol=vol!
Aanmelden kan tot 16 juni . Klik hier voor aanmelden.

Wil je weten wat voor andere activiteiten tijdens de Nationale Archeologiedagen worden georganiseerd? Klik dan op Programma Gelderland.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen