Sv SDOO op jeugdkamp bij ‘t Campvelt in Doornspijk

Heteren – Het was een superleuk kamp voor jong en oud. Na een lange periode was het weer een fantastisch weekendje jeugdkamp Sv SDOO.

75 vrolijke kids, een enthousiaste groep trainers en leiders, een accommodatie in een fantastische omgeving en het heerlijke zonnetje erbij. Ingrediënten voor een onvergetelijk weekend.

Voetbalkamp was geweldig!

Het voetbalkamp was goed georganiseerd. Ze hielden een smokkelspel, levend stratego en, sorry ouders, broodje knakworst om 23:00 uur. Voor het eerst in jaren hielden leiders de organisatie wakker met hun vrolijke geklets tot in de vroege uurtjes in plaats van andersom. Overdag was er een zeskamp, voetbal op het zand en voetvolley. ’s Avonds kwam de bonte avond, een spookspel. Ook aan lekker eten was gedacht; een heerlijke barbecue en lekkere tosti’s als ontbijt. Als afsluiter gingen alle kinderen moe en met een mooie medaille en een zak snoep naar huis! Niet alleen de kinderen hebben het naar hun zin gehad, ook de trainers en de leiders genoten van het voetbalkamp.

Bron: FB Esther van Elden

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen