Kaartverkoop Theater De KiK voor het nieuwe seizoen gestart

Foto: Theater De KiK

Elst – Theater De KiK heeft een nieuw theaterprogramma voor komend seizoen. Het overzicht met voorstellingen is te bekijken op Theater De KiK. Vanaf 1 juli start de kaart(voor)verkoop. Wees er snel bij, want het is weer een fantastisch programma.

Gevarieerd programma

Tijdens de presentatie avond voor vrienden en sponsoren werd het programma voor komend jaar onthuld. Ook deze keer is er een afwisselend programma van cabaret, muziek en toneel samengesteld, waar voor iedere liefhebber iets bij zit. Enkele tips uit het programma: op zaterdag 10 september start Jan Beuving met de cabaretvoorstelling ‘Restante’ en gaat Nilgün Yerli op 28 januari in ‘Tinderella’ op zoek naar de grote liefde en zichzelf.

Dolly Parton en Robert Long

Tijdens een muzikale avond in december brengt Milène van der Smissen een ode aan Dolly Parton. De jazzliefhebber haalt zijn hart op tijdens de ‘Lotus Club’ van Miss Bee & Mike Boddé. Ook de show van Ludique mag men niet missen, zij zingen de mooiste liedjes van Robert Long. Tenslotte toneel, dat staat ook weer op het programma, deze keer met Benja Bruijning die een persoonlijk verhaal vertelt. Daarnaast nog vele mooie artiesten die weer graag naar Elst komen om voor een volle zaal met enthousiast publiek in Theater De KiK op te treden.

Kaartverkoop

Voor kaartjes kijk je op Theater de Kik of bel met 06- 838 965 81 waar je advies kunt krijgen over het programma en verder geholpen wordt bij de aankoop van kaartjes.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen