Achttien jeugdleden slagen bij Reddingsbrigade EZZ

Geslaagden Reddingsbrigade EZZ
Geslaagden Reddingsbrigade EZZ
Foto: Reddingsbrigade EZZ

Zetten – Wisten jullie dat er een Reddingsbrigade in de gemeente Overbetuwe zit? Op vrijdag 22 juni konden de jeugdleden van Reddingsbrigade EZZ na twee jaar coronaperikelen eindelijk afzwemmen voor hun diploma.

18 leden wisten hun diploma te behalen in de diverse onderdelen zoals Junior redder 4, zwemmend redder 1&4 en Lifesaver 1. EZZ is ongelofelijk trots op deze kanjers voor hun doorzettingsvermogen!

Dat wil ik ook!

Denk jij:  “dat wil ik ook!” Dat kan! Ben jij al in het bezit van een zwemdiploma? Ben jij de nieuwe Lifeguard is spé? Meld je dan gauw aan voor 3 gratis proeflessen. Stuur een mailtje naar [email protected]. De eerste 3 nieuwe aanmeldingen ontvangen ook nog eens een gave zwem tas van de Reddingsbrigade EZZ. Elke vrijdagavond zijn de trainingen van 18.00 tot 19.00 uur. Kom gerust een keertje kijken.

Een enthousiast team van instructeurs geeft de kinderen op een leuke en speelse manier les in het zwemmend redden. De kinderen leren de vaardigheden van het zwemmend redden, er wordt aandacht besteed aan het opbouwen van de conditie en het verbeteren van de zwemslagen. Daarnaast worden er nieuwe zwemslagen aangeleerd.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen