Open Middag Aster Uitvaartcentrum Elst

Foto: Aster Uitvaartcentrum

Elst – Even ongedwongen een kijkje nemen, oriënteren en misschien wat vragen stellen: het kan allemaal tijdens de jaarlijkse open middag van Aster Uitvaartcentrum Elst.

Partnercontent

Op zondag 10 juli zet Aster haar deuren open van 12.00 tot 16.00 uur om jou te ontvangen. Je bent van harte welkom om de bijzondere sfeer te ervaren, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Praat erover

Het team van Aster is aanwezig om je rond te leiden en jouw eventuele vragen te beantwoorden. Ook is een expert op het gebied van levenstestament en erfzaken aanwezig om je te informeren waar nodig. Afgelopen najaar startte SIRE een campagne om mensen aan te moedigen om het praten over hun levenseinde: iets wat geen fijn onderwerp is, maar helaas wel een onderdeel van ieders leven. Wellicht biedt de open middag voor jou de gelegenheid om zich eens vrijblijvend te oriënteren op de vele mogelijkheden die er zijn.

Aster Uitvaartcentrum

In Aster Uitvaartcentrum bevinden zich sfeervolle rouwkamers waarvan nabestaanden een eigen sleutel kunnen ontvangen. Op deze manier kan men een overleden dierbare op elk gewenst moment bezoeken en is er alle tijd en ruimte om op eigen wijze afscheid te nemen. Het uitvaartcentrum biedt bovendien een aula waar ceremonies plaats kunnen vinden voor zowel kleine als grote groepen. Ook is er ruimte voor condoleances, koffietafels en afscheidsborrels, binnen of in de ruime serre en tuin: alles volgens wens.

Vanzelfsprekend verzorgt Aster ook uitvaarten op andere locaties en ook als je een verzekering hebt, kun je Aster benaderen om een uitvaart te verzorgen. Laat je informeren tijdens de open middag, ze verwelkomen jou graag.

Aster

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen