Rock Coverband Pitch speelt tuinconcert in Heteren

Foto: Coverband Pitch

Heteren – Muziek in de Kamer is een initiatief dat al jaren lang een succesvol beproefd concept van Heteren Sociaal. Dit keer zijn Ronnie en Roelina de gastheer/vrouw. De 6-mans rock Coverband Pitch gaat een fantastisch tuinconcert geven op vrijdagavond 8 juli.

Het concert vindt plaats op Tuin van Burgemeester 18 in Heteren. Je bent welkom vanaf 19.45 uur en het concert duurt tot 22.30 uur Er zijn nog enkele ‘gratis’ kaarten beschikbaar. Ook de consumpties, maar het is wel de bedoeling dat er einde avond niet te zuinig wordt gedaan over een donatie. Alle donaties komen ten goede voor een volgende Muziek in de Huiskamer. Opgeven kun je door een mail te sturen met aantal personen naar: [email protected]

Coverband Pitch

Coverband Pitch bestaat uit zes ervaren muzikanten met samen meer dan 100 jaar podiumervaring. Pitch is een Rock Coverband en speelt door het hele land. Pitch speelt altijd vol passie! Het repertoire bestaat uit de beste rock hits van de Top 2000 waarin ook de Nederlandstalige nummers niet ontbreken. Te denken valt hierbij aan:  De Dijk, Golden Earring, Blöf, The Rolling Stones, Robert Cray, Doobie Brothers, Dire Straits, Chuck Berry, Queen, Creedence Clearwater Revival, Herman Brood, The Eagles, U2, Robert Palmer, Kensington en vele vele anderen.

Zang: Brian, ook wel “sheriff” genoemd is in het voorjaar 2016 aan het illustere gezelschap toegevoegd. Hij is aangenomen om de frontman of “zingert” van Pitch te zijn. Als geboren en getogen Achterhoeker, stroomt de muziek door zijn aderen. Dat zal je merken ook!

Gitaar: Arend, “the bold eagle” Colenbrander is van beroep biermagnaat in spe. Hij is ondanks zijn jeugdige uiterlijk, toch echt in zijn eentje verantwoordelijk voor de nostalgische touch binnen Pitch. Met zijn snaren strelende vingers neemt hij binnen Pitch een groot gedeelte van de solo’s voor zijn rekening.

Toetsen: Stefan, wordt door zijn mede bandleden soms wel eens gekscherend “ToetsenTeun” genoemd.  Dat is een samenvoeging van het instrument dat hij bespeeld en een gedeelte van zijn achternaam. Hij laat met zijn Hammondorgel menig song beter klinken,  Stefan is binnen Pitch hoofd techniek en zorgt samen met Robin voor de meerstemmigheid.

Gitaar: Mark, onze slaggitarist, is feitelijk een hardrocker pur sang. Na gedegen onderzoek is gebleken dat lang haar hem niet stond, tevens kreeg hij hoofdpijn van het headbangen. Mark heeft jarenlang gedacht dat dit aan zijn eigen gemaakte wijn lag.

Drums: Casper, doorgaans gewoon kortweg Cas genoemd, met zijn gortdroge humor, is hij sinds jaar en dag de trommelaar van Pitch. Cas heeft ondanks zijn geringe leeftijd al meerdere jaren podiumervaring. Met zijn uiterlijk laat hij menig meisjeshart sneller kloppen. In verband met zijn eigen veiligheid hebben wij hem daarom een plaats achter op het podium gegeven.

Basgitaar: Robin, is onze enthousiaste bassist, soms een ongeleid projectiel, maar altijd energiek en vrolijk. Naast het bespelen van de basgitaar neemt hij ook de 2e stem voor zijn rekening. Hij blijft echter ontkennen dat hij meerdere stemmetjes hoort. Tevens is Robin de CIO van de afdeling Boekingen & Public Relations van Pitch.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen