Motorrijders en zijspanrijders gevraagd voor kinderen Jeugd Vakantie Werk

Rit met motoren voor de kinderen
Rit met motoren voor de kinderen
Foto: Ernie A. Stephens via Pixabay

Herveld – Ieder jaar word er een motorrit georganiseerd door Jeugd Vakantie Werk Herveld Andelst als afsluiting voor de kinderen die hebben meegedaan aan Jeugd Vakantie Werk.

Om de tocht mogelijk te maken zijn zij op zoek naar motoren, motoren met zijspan, vrachtwagens en bijzondere auto’s. Schrijf je hiervoor in zodat de organisatie zeker weet dat je aan de tocht meedoet. Inschrijven kan via deze link.

De tocht vindt plaats op vrijdag 26 augustus. De aanvang is om 18.30 uur en de start en finish is bij De Hoendrik op het Dorplein in Herveld. De route loopt van Herveld naar Zetten, Randwijk, Hien en eindigt weer in Herveld.

Meer informatie

Schrijf je wel in als je mee wilt doen. Bij geen opgave van de vrachtwagens, bijzondere auto’s en/of akkoord van de organisatie mag je niet deelnemen. Helaas mogen er geen bijrijders mee in de vrachtwagens, auto’s of op de motoren. Het is tenslotte een rit bedoeld voor de kinderen van Jeugd Vakantie Werk. Mocht dit toch het geval zijn en de bijrijders kunnen geen plaats maken voor de kinderen van jeugd vakantie werk, dan mag je niet meerijden aan de tocht. Als je met de motor meerijdt dan is een extra (kleine) helm wel gewenst.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen