De echte expert, vind je bij de Expert in Elst

Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – Hij noemt zichzelf een echte Expert-man. Cas Spanjers nam in februari 2020 het filiaal van Expert in de Dorpsstraat in Elst over maar werkt alles bij elkaar, nu al zo’n 24 jaar voor en met Expert.

Met een zaterdagbaantje begonnen bij het filiaal in Oss.

Partnercontent

Cas studeerde tussendoor af in commerciële economie. Uiteindelijk schopte hij het tot bedrijfsleider en toen was het tijd voor een eigen zaak. Iets dat hij altijd al graag wilde. Hoewel hij alle kansen kreeg bij Expert wilde Cas zelf ondernemer zijn en in vrijheid zijn keuzes maken. Dat Expert in Elst vrijkwam was zijn kans die met beide handen werd aangegrepen.

Online bestellen, toch lokaal kopen

Ze hadden net de feestelijke heropening achter de rug, “Het was allemaal een beetje verouderd. We hebben verbouwd en alles heeft een frisse uitstraling gekregen.” En toen ging het mis. Tot ieders teleurstelling zorgde het coronavirus voor een lockdown en Cas kon de deur alweer dicht doen. Gelukkig kwam daarna de regeling dat mensen online konden kopen. En hoewel de winkel dicht moest blijven kreeg Cas het daarna toch druk.

“Alles wat bij Expert.nl aangekocht wordt, wordt door lokale ondernemers uitgeleverd. Er wordt gekeken naar het dichtstbijzijnde filiaal en die zorgt dat het artikel geleverd en desgewenst, aangesloten wordt. Ook de service achteraf komt op ons filiaal terecht. Met een eigen reparatieservice kunnen we snel bij de mensen zijn en is het vaak zo opgelost.”

Het ging zelfs zo goed dat echtgenote Ineke haar baan opzegde en in de zaak kwam werken, “Dat zat altijd al in de planning hoor maar omdat we het toen zo druk kregen, hebben we dat plan naar voren getrokken.” Samen met Ineke, drie personeelsleden in het filiaal en drie in de buitendienst heeft Cas het perfecte team om iedere klant goed te helpen.

expert elstStofzuigers: de leukste

Bij Expert moet je van alle apparatuur alles weten want ze hebben alles waar een stekker aan zit en dat is veel. Steeds op de hoogte blijven van nieuwe apparaten met de jongste trends en mogelijkheden hoort daarbij. In de winkel staan allerlei apparaten op de ‘demonstratiestand’ zodat alles goed bekeken kan worden. Met enthousiasme worden bijvoorbeeld de verschillen laten zien tussen het ene en het andere merk wasmachine, het geluid uit de ene box vergeleken met de andere en zelfs het verschil in koffie kun je proeven. Cas vindt het leuk om te doen, hij vertelt graag en is daardoor een goede hulp om de juiste keuze te maken.

En wat is nu het leukste om te demonstreren? “Stofzuigers!” lacht Cas “Klinkt gek hé maar van een stofzuiger kun je écht laten zien wat ie doet. Je hebt er weinig meer voor nodig dan een stopcontact en een stukje vloer.” Met als resultaat een schone winkelvloer natuurlijk!

Het is niet gek dat Cas verstand van veel apparatuur heeft. Of het nu gaat om die stofzuiger, een wasmachine, kookplaat of koelkast, computer, audio, tablet of een telefoon, bij Expert Elst kun je het aanschaffen en daarbij het beste advies krijgen. Natuurlijk niet alleen bij Cas, ook de rest van het personeel weet je feilloos naar de juiste keuze te leiden want het is niet altijd even eenvoudig met alle mogelijkheden die er zijn.

Fris van start

Het hele jaar door zijn er diverse acties. Nu, zo na de vakantietijd en iedereen weer aan het werk moet, is daar de Fris van Start-actie. Die bestaat niet alleen uit leuke aanbiedingen maar ook uit blogs en reviews met betrekking tot die aanbiedingen en een keuze hulp om de juiste laptop te vinden. Handig als je nu net een nieuwe laptop nodig hebt maar je bent in de winkel ook altijd welkom om je te laten voorlichten wat voor jou de beste keus is. Het één en ander kun je daar ook werkend zien.

Kom snel kijken op de hoek aan de Dorpsstraat nr 7 in Elst. Klik op onderstaande banner om naar de website te gaan.

expert Elst

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen