Komt allen tezamen; gezellige avond met dorpsgenoten in ’t Knooppunt

Foto: Aurélien via Pixabay

Valburg – Vrijwilligers en enthousiaste bezoekers van ’t Knooppunt verzorgen een gezellige, gevarieerde avond op vrijdag 16 december om 20.00 uur met als thema “komt allen tezamen”.

Deze avond zal in het teken staan van de zogenaamde Christmas Carols, korte sketches, eenakters en muziek, maar dan wel vertaald naar de huidige tijd met een knipoog naar de realiteit. Deze avond is ook geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 10 en zij zijn dan ook van harte welkom.

Ongedwongen ontmoeten

Zelf zien zij deze avond als een prettig samen zijn met dorpsgenoten. Een ongedwongen ontmoeting, waarbij ruimte is voor uitwisseling van gedachten en terugblikken op een kleine, maar oh zo belangrijke dorpsgemeenschap. Ook de nieuwe dorpsgenoten nodigen ze hierbij graag uit. Een hapje en drankje in kerststijl mag hierbij natuurlijk niet ontbreken.

“Laten we samen op deze avond alvast vooruitkijken naar de komende Kerst, voor hopelijk heel veel mensen een warme gezellige tijd.”

De kaarten á € 10,00 p.p. incl. consumptie zijn te verkrijgen bij ´t Knooppunt tijdens openingstijden,op dinsdag en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en bij den supermarkt in Valburg tijdens openingstijden, of op 16 december in het Knooppunt.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen