AH haalt maiswafels uit schap om mogelijke pesticidevergiftiging

Albert Heijn Zetten
Albert Heijn Zetten
Foto: Overbetuwe Nieuws

Supermarktketen Albert Heijn heeft de AH Dikke maiswafel met zeezout uit de schappen gehaald. Het product kan volgens AH minieme sporen van giftige bestrijdingsmiddelen bevatten.

Volgens AH vormen de betreffende maiswafels geen acuut risico voor de gezondheid, maar kan het bedrijf een verhoogd risico op de langere termijn niet uitsluiten.

Klanten worden opgeroepen de maiswafels met de uiterlijke houdbaarheidsdatum van 22-12-2023 niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Daar krijgen zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag terug. De AH Dikke maiswafels met zeezout met andere houdbaarheidsdata en alle andere maiswafels van AH kunnen gewoon geconsumeerd worden, meldt het bedrijf.

Bron: Nieuws.nl/ANP

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen