Tweedehands kledingmarkt in De Vloedschuur

Foto: Markus Winkler via Pixabay

Heteren – Een tweedehands kledingbeurs voor volwassenen wordt op zaterdag 23 september gehouden in de Vloedschuur. Deze kledingbeurs duurt van 11.00 tot 14.30 uur. Er is voor elk wat wils en tegen zeer schappelijke prijsjes.  En de mogelijkheden om te passen zijn ruimschoots aanwezig.

Ook al lijkt de winter nu nog ver weg, voor je het weet hebben we weer behoefte aan lekker warme kleding .En dan is het wel zo leuk om daarvoor iets nieuws aan te schaffen. Dat kan zeer goed lukken in de Vloedschuur, Kerklaan 4a in Heteren, waar weer volop keus zal zijn op goed gesorteerde rekken en tafels. Er is een mogelijkheid om te pinnen.

Tussen de bedrijven door kan er genoten worden van een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers erbij. Beslist de moeite waard dus om langs te komen. Zowel dames als heren zijn in de afgelopen jaren al zeer voldaan huiswaarts gegaan na een bezoekje aan de kledingbeurs.

Kleding inleveren

De organisatie kan hiervoor goede, schone en nog draagbare kleding gebruiken. Ook schoenen, tassen, riemen en sjaals zijn welkom. Dat is een goede reden om de kledingkasten weer eens uit te ruimen. Zowel dames- als herenkleding is welkom. De inlevermomenten zijn donderdag 21 september van 17.30-19.30 uur en vrijdag 22 september tussen 13.00 en 15.30 uur en van 18.30 tot 21.00 uur. De opbrengst van de markt komt ten goede aan de instandhouding van De Vloedschuur, waarbij ook verschillende goede doelen gesteund worden.

Bron: HeterenSociaal

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen