Buien en stevige wind verwacht tijdens jaarwisseling

Foto: Gerd Altmann via Pixabay

De kans is groot dat het tijdens oud en nieuw ronduit wisselvallig is, met geregeld buien en een stevige wind. Het wordt tussen de 7 en 10 graden, meldt Weeronline.

Op oudjaarsdag trekken geregeld fikse buien over het land, die regionaal voor flink wat nattigheid kunnen zorgen. Daarbij waait het ook stevig. Tijdens de jaarwisseling is de kans op buien groot en blijft het flink waaien. Ook op nieuwjaarsdag trekken regengebieden over het land en is de westenwind stevig.

Kouder dan vorig jaar

Op oudjaarsdag en nieuwjaarsdag is het waarschijnlijk tussen de 7 en 10 graden, wat 6 tot 8 graden kouder is dan vorig jaar. Die jaarwisseling was met zowel de warmste 31 december als 1 januari de warmste sinds het begin van de metingen. Rond middernacht ligt de temperatuur deze jaarwisseling tussen de 4 tot 8 graden.

Hoewel de voorspellingen voor later volgende week nog onzeker zijn, wordt het mogelijk kouder en neemt de kans op winterse neerslag toe.

Bron: Nieuws.nl/ANP

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen