Action Keukengerei graniet effect terug om schadelijke stof

Foto: Action

Winkelketen Action roept een plastic set keukengerei met graniet effect terug. Het product bevat te veel primair aromatisch amine. Dit is schadelijk voor de gezondheid.

De terugroepactie geldt voor de 3-delige keukengerei set met granieteffect die bij Action is verkocht van juni 2023 tot en met januari 2024. Het artikel heeft streepjescode 8003512787676, maar de terugroepactie geldt alleen voor de sets met batchcode Q116784. De streepjescode en het batchnummer vind je op het etiket van het product.

Schadelijk

Omdat het product te veel primair aromatisch amine bevat, is het product niet veilig te gebruiken. De stof kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Als je dit product hebt, en het heeft de genoemde batchcode, breng het dan terug naar een filiaal van Action. Het volledige aankoopbedrag krijg je terug, ook zonder kassabon.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je een e-mail sturen naar leverancier Pengo via [email protected].

Keukengerei

Bron: Action, 5 februari 2024

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen