Pontjes over de Neder-Rijn en Maas weer elke dag in de vaart

Foto: BNG

Heteren / Renkum – Na een natte start van het vaarseizoen varen de pontjes weer elke dag tussen 10.00 en 18.00 uur over de Neder-Rijn/Lek (Rhenen-Lienden, Renkum-Heteren en Liniepont), over de Maas (Pontje Ham, Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen) en over de Linge (Galgenwaard-Heukelum).

Op de vaarschemaborden en website van Uit®waarde staan de precieze laatste afvaarten genoemd. Door de hoge waterstanden is het verstandig vooraf te controleren of de pont in de vaart is.

Op alle voetveren van Uit®waarde is contactloos betalen gebruikelijk. Dit zorgt, vooral op de drukke dagen, voor een snellere doorstroom.

Geen pontjes over de Waal

De pontjes over de Waal (Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden) varen door de hoge waterstand op dit moment niet. Houd de website Uiterwaarde.nl(Deze link gaat naar een externe website) in de gaten voor nader bericht.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen