Informatiebijeenkomst dijkversterking Sprok-Sterreschans-Heteren

Foto: Waterschap Rivierenland

Driel – Waterschap Rivierenland nodigt bewoners en belangstellenden uit voor de eerste informatiebijeenkomst over het plan om de dijk tussen Elden en Heteren te versterken.

De inloopbijeenkomst is 20 juni 2024 tussen 16.30 uur en 21.00 uur in Zalencentrum de Oldenburg, Hofplein 1 in Driel.

Onderdeel van groter plan

Waterschap Rivierenland versterkt de komende jaren de dijk langs de Waal, vanaf Lent (nabij Sprok), langs het Pannerdensch Kanaal (Sterreschans) en de Nederrijn tot aan Heteren (A50). Eerst is het deel tussen Elden en Heteren aan de beurt.

Programma bijeenkomst

Er is geen centrale presentatie. Je mag zelf weten hoe laat je binnenloopt. Bij verschillende tafels/stands kun je informatie krijgen over het project. De volgende onderwerpen komen in ieder geval aan bod:

  • Waarom is de dijkversterking nodig?
  • Wat betekent de dijkversterking voor u?
  • Welke onderzoeken zijn al uitgevoerd en welke volgen nog?
  • Wat is de planning?
  • Wat kun je delen over het gebied?
  • Hoe kun je meedenken?

Meer informatie over het project en contactgegevens vind je op de website www.wsrl.nl/ssh.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen