De laatste picknick bij SDOO voor de Zonnebloem Heteren?

19 sep , 6:30 Nieuws
uitje september 2024
Heteren - In september gaan de gasten van de afdeling Heteren van de Zonnebloem traditiegetrouw naar de picknick in de kantine van SDOO.
Zo ook vorige week dinsdag. Zou het nu echt de laatste keer zijn? Als het aan de mensen van SDOO ligt zeker niet. Die verzekerden ons dat ze volgend jaar weer van harte welkom zijn.

Nieuw bestuur nodig!

Maar De Zonnebloem heeft in de verhaaltjes over de activiteiten al regelmatig laten weten dat er voor de gasten van de Zonnebloem, Heteren, volgend jaar weleens helemaal geen activiteiten meer worden georganiseerd.
Het huidige bestuur is verplicht per 1 januari 2025 definitief te stoppen met haar taken en er melden zich maar geen nieuwe vrijwilligers aan die deze mooie taak willen overnemen. Maar ze houden moed dat het nog goed komt. Voorlopig organiseren ze nog een paar activiteiten en deze picknick was er daar een van.
Het leuke van deze picknick is dat het hiervoor geen mooi weer hoeft te zijn. Dat was het deze keer dan ook niet. En dan is de kantine van SDOO een fijne plaats om te kunnen genieten van alle lekkere versnaperingen die bij een picknick horen. Koffie met, borrel met en dan een uitstekende lunch met een slaatje vooraf, daarna een overheerlijke soep en vervolgens frites met een kroketten, frikadel of een gehaktbal. Tot slot een toetje.

In het zonnebloempje

Ze snappen het dat dat in veel gevallen in een tas verdween! Niet gek dat altijd heel veel mensen zich voor dit uitje opgeven. Naast al dat lekkers en het dan ook zo gezellig weer even bijpraten wat er in de zomer allemaal is gebeurd. Omdat het misschien de laatste keer was heeft het bestuur de stuwende kracht bij SDOO, Leo Hendriks, extra in het zonnetje gezet en hem met mooie zonnebloemversierselen, bedankt voor al die jaren dat hij onvermoeibaar het de gasten van de Zonnebloem zo naar de zin heeft gemaakt.
Of volgend jaar toch weer een picknick voor onze gasten dankzij jouw aanmelding als vrijwilliger? De gasten en het bestuur van de Zonnebloem zullen je heel dankbaar zijn.
Vrijwilliger worden of wil je meer weten? Meld je hier.

♦♦♦

·         Blijf op de hoogte via Facebook of Instagram
·         Lokaal(pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via overbetuwe@nieuws.nl.
Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].