KiK4Kids - Sc𝗵𝗼𝗼𝗹𝘃𝗼𝗼𝗿𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗶𝗻 Theater 𝗗𝗲 𝗞𝗶𝗞

30 sep , 15:45 Kunst&Cultuur
gustav en de vliegfiets2
Gustav en de Vliegfiets
Elst - Even lekker wegdromen in het Theater. In het theater komen poppen tot leven of zit je opeens midden in een spannend of grappig verhaal.
Theater De KiK wil graag élk kind de magie van het theater laten beleven. Daarom organiseert het theater voorstellingen speciaal voor basisscholen in de gemeente Overbetuwe. Deze voorstellingen worden ondersteund door de gemeente Overbetuwe en verschillende bedrijven in de regio, zodat het voor alle partijen (school, theatergezelschap en Theater De KiK) betaalbaar blijft.

Allereerste theaterervaring

Op dit moment kunnen scholen zich aanmelden voor de voorstellingen die vanaf februari te bezoeken zijn. Vorig jaar ontving Theater De KiK 1450 basisschoolleerlingen van 11 basisscholen uit de Overbetuwe. Samen met hun klas kwamen de leerlingen langs in het theater om de voorstelling te bekijken die paste bij hun leeftijd. Voor velen van hen was dit hun allereerste theaterervaring. Bijzonder daarbij is dat dit kan in de eigen gemeente.
Vanaf 2025 zijn de volgende voorstellingen geprogrammeerd. In februari ‘Gustav en de Vliegfiets’ (8-12 jaar). In maart de voorstelling ‘Ridder Ridder’(4-8 jaar). April voor kinderen in de leeftijd 9-12 jaar speelt ‘Murphy’ en in mei sluit ‘Op Notenjacht!’ (4-8 jaar) de reeks schoolvoorstellingen af.

♦♦♦

·         Blijf op de hoogte via Facebook of Instagram
·         Lokaal(pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via [email protected].
Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].