Overbetuwe Doet waardecheques; Hemmen, Herveld en Oosterhout

Foto:

Hemmen/Herveld/Oosterhout – De Overbetuwe Doet waardecheque zijn nog geldig tot 16 mei 2022. Weet jij al waar je jouw cheque aan doneert? Nog niet?

Dan volgen hier een aantal initiatieven in Hemmen, Herveld en Oosterhout.

Tuinvaas in Kasteeltuin Hemmen

De Kasteeltuin Hemmen is al 28 jaar een landelijk bekende, opengestelde oase van bloemen en planten. Vanaf het begin stond er een oude, sierlijke vaas in het midden van de tuin.

Helaas is de vaas poreus geworden en vorig jaar stuk gegaan. Ze zouden heel graag weer een nieuwe vaas in het hart van de kasteeltuin willen plaatsen. Die vazen zijn erg duur en daarom zou het heel fijn zijn als je Stichting Kasteeltuin Hemmen helpt door de waardecheque van Overbetuwe Doet te doneren.

De kasteeltuin wordt beheerd door de Stichting Kasteeltuin Hemmen. Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt ervoor dat de duizenden bezoekers in een met zorg en liefde onderhouden tuin kunnen rondwandelen en genieten van de bloemen en planten. Het geheim van de rijkbloeiende Kasteeltuin zit in het grote sortiment vaste planten. Er staan meer dan 600 verschillende planten in de tuin. De ene plant bloeit vroeg in de lente, de andere plant bloeit midden in de zomer en weer een andere bloeit pas laat in de herfst. Op deze manier bloeien er vanaf mei tot in november heel veel planten in de Kasteeltuin. De vaas centraal in de kasteeltuin is gesitueerd, is een blikvanger. Een item die niet is weg te denken dus zou het fantastisch zijn als deze door jouw donatie vervangen kan worden.

Barbeque Bredestraat Herveld

Na twee jaar van beperkingen en de vele nieuwe bewoners in onze straat willen ze graag het iedereen in de gelegenheid stellen om elkaar beter te leren kennen via hun kennismakingsbarbeque. Na aanmelding en het meenemen van een gezellige borrel is iedereen welkom. De burendag op 24 September lijkt een een uitgelezen dag om gezamenlijk door te brengen en dit te veraangenamen met een barbecue. Middels dit initiatief hopen ze een een gezellige dag te kunnen organiseren voor onze fantastische straat en alle buren. Doneer jouw Overbetuwe Doet waardecheque.

Kindervakantiedorp Oosterhout

Materialen t.b.v. sportactiviteiten tijdens Kindervakantiedorp Oosterhout!

Stichting Kindervakantiedorp Oosterhout is een non-profit organisatie opgericht in 1985. De afgelopen 35 jaren organiseert de stichting jaarlijks een onvergetelijke week voor kinderen van 4 tot 12 jaar, gedurende de laatste week van de zomervakantie. De activiteiten die gedurende de week georganiseerd worden bestaan onder andere uit hutten bouwen, knutselen, workshops, sport- en spelactiviteiten, overnachting voor de oudere groep, een dagje uit en wordt afgesloten met een feestavond voor kinderen, ouders, familieleden, sponsoren en dorpsgenoten. Voor een aantal van onze activiteiten maken wij gebruik van een gehuurde tent.

Ze willen graag materialen kopen waar hun stichting langer gebruik mee kan maken, die bijdragen aan de verschillende activiteiten die ze organiseren tijdens de KVD week. Alle donaties worden geïnvesteerd in deze materialen. Indien de kosten lager uitvallen, dan willen ze graag nog meer materialen kopen zodat de kinderen nog meer leuke speel materialen hebben.

Stichting Kindervakantiedorp Oosterhout hanteert de volgende hoofddoelstelling: ‘Het organiseren van een onvergetelijke week tijdens de laatste week van de zomervakantie voor kinderen van basisschoolleeftijd (groep 1 t/m 8) uit Oosterhout, Slijk-Ewijk, Nijmegen-Noord en omgeving geheel georganiseerd door vrijwilligers in de leeftijd van 16 t/m 24 jaar’. Steun dit initiatief.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen