Tijd voor nieuwe energie bij D66 Overbetuwe

Janita (l) en Mariël
Janita (l) en Mariël
Foto: D66 Overbetuwe

Janita Hanekamp-Janssen uit Herveld wordt de nieuwe fractievoorzitter van D66 Overbetuwe in de gemeenteraad. Zij volgt Mariel de Vries op die een stapje terug doet, maar wel raadslid blijft.

Mariel de Vries is drie jaar de fractievoorzitter van D66 Overbetuwe geweest, maar vindt het nu tijd om plaats te maken voor een nieuwe generatie  ”We hebben een enorm fijne samenwerking in de fractie en kunnen het op deze manier soepel laten overlopen.”

Toekomst van Overbetuwe

Janita Hanekamp-Janssen is de afgelopen periode raadslid geweest waarin ze het woord voerde over vooral de jeugd in Overbetuwe. Vier jaar geleden was ze even eruit voor haar zwangerschapsverlof. Op dit moment verlaat raadslid van D66 Overbetuwe Jonna Termorshuizen tijdelijk de raad vanwege haar zwangerschap en in april gaat ook Janita Hanekamp-Janssen met verlof. Arie van Noordwijk zal hen beide vervangen. Mariel de Vries neemt het fractievoorzitterschap in april weer tijdelijk van Hanekamp-Janssen over.

Janita Hanekamp-Janssen: “Ik heb zin in deze nieuwe rol en hoop dat we met dit fijne team ons in kunnen blijven zetten voor de toekomst voor Overbetuwe.”

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen