Boerderij Kieswijzer: geef de boer in jou een stem

Foto: Bru-nO, Pixabay

Geef de boer in jou een stem met de Boerderij Kieswijzer! Boerderij.nl ontwikkelde voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november de Boerderij Kieswijzer: verkiezingen.boerderij.nl.

In de kieswijzer zitten zeventien stellingen over actuele thema’s die de landbouw én de rest van de samenleving op scherp zetten. Bijvoorbeeld: zonneparken op landbouwgrond of onteigening van landbouwgrond voor natuur, wenselijkheid van handelsverdragen, gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en natuurlijk ook stikstof.

Hulp voor de kiezer

De uitkomst van de Boerderij Kieswijzer helpt de kiezer bij deze belangrijke landbouwthema’s zijn positie te bepalen. De Boerderij Kieswijzer geeft de standpunten van de politieke partijen weer, kan door alle kiezers worden ingevuld en is voor iedereen toegankelijk.

Boerderij organiseert 15 november het Boerderij Verkiezingsdebat met de landbouwwoordvoerders van de politieke partijen: boerderij.nl/evenement/verkiezingsdebat.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen