Rondje hardlopen op zondag met de LingezegenRun

Foto: Ingrid via Pixabay

Elst – Run2Day en Running Elst organiseren op zondag 11 december de LingezegenRun. Kom lekker 3, 5 of 10 kilometer hardlopen in Park Lingezegen. Een perfect begin van de zondag!

Running tour GLD zijn herhaaldelijke hardloopwedstrijd gericht op de lokale bevolking. Elke run is gericht op het bieden van uitdaging, wedstrijdspanning met officiële einduitslagen. Echter, onder strikte voorwaarden en op een verantwoorde wijze.

LingezegenRunPraktische informatie

Lopers kunnen kiezen voor een ronde van 3 kilometer, 5 kilometer of 10 kilometer, over een aangelegde route van 5 kilometer. De start is vanaf Landerij De Park in Elst). Ga jij voor lekker lopen of misschien wel een snelle tijd? De start van de LingezegenRun is om 10.00 uur. Kosten voor 3 kilometer is 5 euro, 5 kilometer 7,50 euro en voor de 10 kilometer 12,50 euro. Maximaal 150 deelnemers per wedstrijd. Meer informatie en aanmelden via: Lingezegen Run informatie.

 

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen