Budovereniging Elst in de prijzen 27e Geuldaltoernooi Valkenburg a/d Geul

13 november hebben vijf judoka’s van de Budovereniging Elst succesvol deelgenomen aan het grote judo Geuldaltoernooi in Valkenburg a/d Geul. Alle judoka’s zijn ongeschonden door de voorronden heen gekomen.

Partnercontent

Sven Janssen moest een gewichtsklasse hoger vechten (boven 90kg), wat hij fantastisch deed. Sven haalde de finale, maar verloor en werd tweede in zijn gewichtsklasse.

Anang Melis, Roxanne Knoef, Paighton Knoef en Healow Knoef hadden in verband met de corona-periode al jaren niet meer aan een toernooi deelgenomen. Dit judotoernooi was voor deze judoka’s een leuke test. Anang was de oudste en vocht als een leeuw, waarmee hij verdienstelijk de derde plaats behaalde.

Roxanne en Healow deden het heel goed en behaalden beiden een mooie eerste plaats. Paighton vocht ook heel goed maar verloor helaas in de finale en werd tweede.

Ze kijken tevreden terug op een heel mooi Geuldaltoernooi waarbij Budovereniging Elst in één middag 2 kampioenen, 2 tweede plaatsen en 1 derde plaats rijker is geworden. Voor meer informatie: budovereniging-Elst.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen