Mooie clubkampioenschappen Kempo van Budovereniging Elst

Elst – In de dojo van Budovereniging Elst vonden 1 december de clubkampioenschappen Kempo plaats. Deze jaarlijkse traditie kon na een corona-periode van twee jaar gelukkig weer opgepakt worden en de 33 Kempoka’s hadden er dan ook erg veel zin in.

Partnercontent

Helaas waren er twee zieke deelnemers; ze hopen dat die de volgend keer van de partij kunnen zijn.

Enthousiaste avond

De wedstrijdleiding en trainers kijken terug op een heel mooie avond vol enthousiasme. Bij de deelnemers was een gezonde dosis spanning aanwezig om zo goed mogelijk te presteren. Sportief en met respect voor elkaar streden de Kempoka’s in diverse leeftijden voor een mooie beker, aangemoedigd door een groot aantal familieleden en vrienden op de tribune en in de zaal. Voor alle deelnemers was er een mooie beker en iedereen ging met zijn welverdiende prijs en een chocoladeletter van de Sint tevreden naar huis. Alle deelnemers worden gefeliciteerd met hun prestaties.

Dank gaat uit naar alle vrijwilligers voor hun inzet om deze clubkampioenschappen Kempo 2022 tot een succes te maken.

  • 1e prijs: Puk Greve, Iann Delsink, Milan Rossem, Fleur Scholten, Ilse Mepschen, Jazz Ahoud en Micha Zuilekom
  • 2e prijs: Romae Maatita, Thomas Emons, Yael Brandhorst, Tycho Wagenmakers, Tobias Martens, Tim van Alst en Logan Huijben
  • 3e prijs: Tara Robben, Elayah Souisa, Isabel Struijk, Jim Heezen, Dylan van Doorn Olst, Joshua Keizer, Merise Klein Horsman, Quinten Jansen van Doorn, Joost Hendriks, Yeshua Smid, Ezra Keizer, Evan Mc Elroy, Saddai Smid, Niels Delhaes, Thijs Heijden, Joey vd Bos en Joe Delsink

Voor meer informatie, zie de website budovereniging-elst.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen