BC Zetten sluit jaar verrassend af

Foto: BC Zetten

Zetten – Traditiegetrouw sluit BC Zetten het jaar af met een toernooi, ook wel Cold Turkey genoemd. Op de valreep van het jaar werd het een spannende badmintonstrijd met een verrassende top drie.

Hoewel er in dubbels werd gespeeld, kwam er toch een uitslag per speler uit de bus. Voorzitter Albert Getkate kon de eerste prijs uitreiken aan Karin van den Broek. Net zo verrassend was de tweede prijs voor Fred Eggink, terwijl Jesse Volmeijer beslag legde op de derde plaats.

De organisatie was in handen van Géry Willems, Serge Tissen en Wim de Pee. Voor wie het nieuwe jaar sportief wil beginnen, is maandagavond vanaf 20.00 uur welkom in De Wanmolen. Ook is er gelegenheid vrijdagavond te spelen. BC Zetten.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen