Benefietwedstrijd ter nagedachtenis aan Jesper Jansen

Foto: SC Elistha

Elst – Jesper Jansen is als kabouter lid geworden van SC Elistha en doorliep daar alle jeugdteams. De laatste seizoenen speelde Jesper in het  JO19.

Maar in februari hebben zij helaas afscheid moeten nemen van hun Jesper, die zijn eigen ongelijke wedstrijd niet heeft kunnen winnen. Daarom speelt het 1e elftal van Elistha op zaterdag 29 April een benefietwedstrijd om geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum!

Zoveel mogelijk gevoetbald

Jesper heeft in de jaren dat hij ziek was altijd zoveel mogelijk gevoetbald en is waar mogelijk altijd in beweging gebleven. Naast Elistha en de Fysio thuis zorgde het team van Maximaal Bewegen van het Prinses Maxima Centrum ervoor dat hij ook op de kamer zo lang mogelijk in beweging bleef en hij haalde daar veel plezier uit. Het geld dat wordt gedoneerd zal besteed worden aan sportactiviteiten binnen het Prinses Maxima Centrum omdat bewegen zo enorm belangrijk is!

Op 29 april 2023 speelt het eerste elftal van Elistha de thuiswedstrijd tegen Valburg 1. Dit is een wedstrijd voor de competitie, maar tevens een benefietwedstrijd om geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum.

De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Pas en de aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur. Voor alle toeschouwers boven de 16 jaar bedraagt de eenmalige toegangsprijs € 5,00. Voorafgaande aan de wedstrijd wordt een voorwedstrijd gespeeld tussen JO7/JO8 teams van de beide verenigingen.

Zie verder op: maximaalinactie.nl/fundraisers/sc-elistha.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen