Reddingzwemmers EZZ slagen voor hun diploma Reddingsbrigade

Foto: Reddingsbrigade EZZ

Zetten – Na een jaar hard trainen mochten de reddingzwemmers van Zwemvereniging EZZ weer op voor hun jaarlijkse diploma voor de Reddingsbrigade.

Leden vanuit Heteren, Andelst, Dodewaard, Zetten en omstreken, van junior 1 tot Livesavers 2, lagen in het zwembad om voor de landelijke commissie van de Reddingsbrigade Nederland te laten zien hoe zij zichzelf kunnen redden en-/of het kunnen redden van drenkelingen

EZZ is supertrots

“Na een jaar hard getraind te hebben voor het examen zijn wij reuze trots dat iedereen is geslaagd. Gefeliciteerd allemaal, super goed gedaan.” Het leuke aan zwemmen bij de Reddingsbrigade EZZ is dat je ondanks dat individueel zwemt het toch een teamsport is. Want redden doe je niet alleen.

Na al deze vreugde was er ook een verdrietig moment. Afscheid nemen van trainster Lissy Cornelissen. Zij gaat zich richten op haar opleiding manschap bij de brandweer Zetten.

“Lissy enorm bedankt voor jouw positieve inzet en gezelligheid en heel veel succes bij de brandweer.”

Wil jij ook een keer komen meedoen? Heb je een zwemdiploma ? van jong tot oud, iedereen is welkom! Stuur dan een mailtje naar [email protected] en kom 3x gratis meezwemmen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen