Heddy Verwoerd uit Herveld loopt Nijmeegse Vierdaagse voor Vier Voeters

Foto: Heddy Verwoerd

Herveld – Heddy Verwoerd uit Herveld zal dit jaar de uitdaging aangaan om de volledige 40 kilometer afstand van de Nijmeegse Vierdaagse te lopen. De Vierdaagse vindt plaats van 18 juli tot en met 21 juli.

Dit alles is bedoeld om geld in te zamelen voor VIER VOETERS, een internationale dierenwelzijnsorganisatie.

Voor de 17e keer

heddyHeddy, een 60-jarige ervaren wandelaar, neemt voor de 17e keer deel aan de Nijmeegse Vierdaagse. Hoewel de officiële afstand voor haar 30 kilometer is, heeft ze besloten om zichzelf uit te dagen door de volledige 40 kilometer afstand te lopen. Ze heeft zich goed voorbereid door regelmatig te trainen en onlangs de Streek2daagse van Nijmegen succesvol te voltooien, waar ze twee keer 30 kilometer liep. Daarnaast heeft ze deelgenomen aan de avondvierdaagse in Herveld, een van de oudste van Nederland. Ze loopt de Nijmeegse Vierdaagse vaak samen met haar wandelpartner en dit jaar loopt ook zijn dochter met hen mee.

Haar motivatie om geld in te zamelen voor dierenorganisatie VIER VOETERS komt voort uit haar diepgewortelde overtuiging dat dieren onze steun nodig hebben. Vooral omdat sommige mensen dieren nog steeds als gebruiksvoorwerpen behandelen. Dit gaat tegen haar gevoel in en daarom steunt ze graag een “dierendoel”. Naast haar deelname aan de Vierdaagse, ondersteunt Heddy de dierenorganisatie ook met regelmatige donaties.

Minimumbedrag

Met haar deelname hoopt Heddy minimaal €1000,- op te halen voor de dierenorganisatie. Ze heeft er het volste vertrouwen in dat het opgehaalde geld goed besteed zal worden, of het nu gericht is op een actueel probleem of ter ondersteuning van structurele doelen binnen de organisatie.

“Als organisatie zijn we diep onder de indruk van Heddy’s toewijding en inzet om geld in te zamelen voor VIER VOETERS tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. We wensen haar veel succes en waarderen haar inspanningen om het leven van dieren te verbeteren.”

vertelt Marcel Kwant, woordvoerder bij VIER VOETERS. Voor meer informatie over Heddy’s inzamelingsactie en om een donatie te doen, kunt u terecht op: devierdaagsesponsorloop.nl/fundraisers/heddy-verwoerd.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Dossier: 4-Daagse Nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen