Budovereniging Elst vier 1e Dan Judoka’s rijker

Foto: Budovereniging Elst

Elst – Vier Judoka’s van Budovereniging Elst hebben op zaterdag 24 juni in Wijk bij Duurstede tegenover drie examinatoren hun examen afgelegd. De vier Judoka’s hebben een fantastische prestatie geleverd en zijn alle vier geslaagd voor hun 1e Dan (zwarte band) examen.

De voorbereidingen zijn een tijd geleden al begonnen en de kandidaten hebben er allemaal hard voor gewerkt, getraind, geoefend en veel geleerd. Ze zijn de afgelopen tijd erg gegroeid in hun vaardigheden en technieken en ook de kijk op het uitvoeren van technieken is gegroeid. Dit was terug te zien bij alle vier de Judoka’s, met als resultaat dat ze een heel mooi en goed examen hebben afgelegd! Van harte gefeliciteerd met dit behaalde doel en resultaat. Het doorzettingsvermogen, het trainen, de aandacht, de passie en het plezier hebben geleid tot dit mooie resultaat.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen