Zomerfestival voor jongeren in Sportpark De Pas

Foto: Jongerenwerk Overbetuwe

Elst – Ben jij een jongere uit de Overbetuwe tussen de 12-18 jaar en heb je zin in een zomerfestival met diverse leuke activiteiten? Kom dan op 18 augustus een kijkje nemen op Sportpark De Pas in Elst! Inschrijven is niet nodig en het evenement is gratis toegankelijk.

Te gekke middag

Je kunt er meedoen aan een voetbalclinic, een boksclinic of aan een clinic van een (top)sporter. Heb je zin om je spieren te laten zien op de stormbaan of wil je een podcast maken? dat kan tijdens deze zomerfestival. Bij de smoothiebar kan je je dorst lessen. Bekijk de Instagram-wall en doe mee met de quizen en Challenges en win een mooie prijs.

Laat zien dat je klaar bent voor een middag vol plezier! Het zomerfestival duurt van 13.00 tot 16.00 uur.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen