Badminton Club Zetten sluit jaar af met Cold Turkey Toernooi

Foto: Wim de Pee

Zetten- Badmintonclub (BC) Zetten heeft aan het eind van het jaar een mooie traditie: het Cold Turkey toernooi.

De laatste vrijdag van het jaar leverde dat spannende wedstrijden op, waarbij spelers van verschillend niveau aan elkaar gekoppeld werden. Uiteindelijk kon voorzitter Albert Getkate de eerste prijs overhandigen aan Marco Deegens. Arnold sleepte de tweede prijs binnen, net voor de verrassende nummer drie Marlinde Zegers. De organisatie was in uitstekende handen van Wim de Pee en Serge Tissen.

Wil je een keer meedoen?

BC Zetten speelt zowel maandag- als vrijdagavond vanaf 20.00 uur in de Wanmolen. Voor wie wil kennismaken met de dynamische sport, is altijd welkom en wordt opgevangen door bestuursleden. Rackets zijn altijd beschikbaar. Info: bczetten.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen