Kempoka’s Budovereniging Elst geslaagd voor hun bruine band!

Elst – Twee Kempoka’s van Budovereniging Elst zijn geslaagd voor hun bruine band! 

Na jarenlange intensieve training bij de Budovereniging Elst om hierdoor de noodzakelijke ervaring te krijgen om het niveau van de bruine band te behalen, zijn donderdag 11 januari Milan van Rossem en Yael Brandhorst er beiden succesvol in geslaagd om hun felbegeerde bruine band te behalen.

Partnercontent

Milan en Yael trainen al meerdere jaren bij de Budovereniging en assisteren de jongere (jeugd-) leden bij hun trainingen. De trainers zijn trots op hun pupillen en feliciteren beide kempoka’s met dit mooie resultaat! Klik op de foto bovenaan om te zien hoe Milan en Yael hun examen zijn doorgekomen middels diverse oefeningen succesvol af te ronden.

Kijk voor meer informatie op de website van de Budo vereniging: budovereniging-elst.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen