Mooie wedstrijden tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen

Elst – Donderdag 8 februari vonden in de eigen dojo van Budovereniging Elst de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats voor de jongste Kempoka’s van de vereniging (t/m 12 jaar).

Partnercontent

Onder enthousiaste aanmoedigingen van veel familieleden en vrienden van de vereniging lieten 31 jonge Kempoka’s zien wat ze het afgelopen jaar aan vaardigheden hadden opgestoken. Het publiek genoot van mooie, sportieve wedstrijden, waarbij ook de allerjongsten mooie partijtjes lieten zien. Zie de foto’s hierboven (klik op de foto om de rest van de serie te zien).

Alle deelnemers gingen blij en tevreden met een mooie beker naar huis. Het was een bijzonder leuke avond waar iedereen volop van heeft genoten. Sportief en met respect, zoals het hoort!

Gefeliciteerd!

De trainers kijken terug op een heel geslaagde wedstrijdavond en feliciteren de volgende deelnemers met hun prijs:

  • 1e prijs: Shaddi Smit, Jazz Ahoud, Dylan van Dooren, Elayah Souisa, Joey van den Bos, Lucie van Schaik en Ilse Mepschen
  • 2e prijs: Amiyah Souisa, Joris Castelli, Joe Delsink, Tara Robben, Ian Delsink, Kyara Kersten en Nikki Henderiks
  • 3e prijs: Ezra Keizer, Evan de Vos, Jethro Delhaes, Elodie Rossem, Danny Bregman, Thomas Roos en Kiki Knuiman
  • 4e prijs: Katty Knuiman, Jules van Schaik, Waylen Tan, Noad Luijmes, Tim van Alst, Joshua Keizer, Sietse Lemmens, Howen Tan, Maijakhi Manikandan en Jur Hendriks

Dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet en hulp en dank aan het publiek voor de enthousiaste aanmoedigingen voor alle Kempoka’s! Voor meer informatie, zie de website budovereniging-elst.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen