Sportieve wedstrijden bij clubkampioenschappen jeugd en senioren

Elst – Waren begin februari de clubkampioenschappen voor de jongste Kempoka’s aan de beurt, eind februari lieten de Kempoka’s van de tweede groep van de Budovereniging Elst heel mooie wedstrijden zien tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen.

Partnercontent

14 enthousiaste Kempoka’s gingen sportief met elkaar de strijd aan in drie poulen voor de 1e prijs. Het waren spannende partijen die gevochten werden met onderling respect voor elkaar. Trainers, ouders en vrienden van Budovereniging Elst hebben volop genoten van de wedstrijden. De volgende 14 Kempoka’s worden gefeliciteerd met hun welverdiende beker:

  • 1e prijs: Guus Hogendorp, Tim Mc Elroy en Elior Portes de Jong
  • 2e prijs: Yeshua Smid, Milan van Rossem en Jean Paul Poell
  • 3e prijs: Richard Keizer, Logan Huyben, Yael Brandhorst en Theo Kerkman
  • 4e prijs: Robin Veggelers, Joost Henderiks, Thomas Emons en Jytte Peters

 

Met dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet en hulp om ook weer deze wedstrijdavond tot een succes te maken. Ook dank aan het publiek voor alle enthousiaste aanmoedigingen voor alle Kempoka’s!

Voor meer informatie, zie de website budovereniging-elst.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen