Open trainingsavonden voetbal bij SC Elistha in Elst

SC Elistha: het Oranje voor iedereen!
SC Elistha: het Oranje voor iedereen!
Foto: SC Elistha

Elst – SC Elistha nodigt jongens en meiden van 4 tot 16 jaar uit om deel te nemen aan hun open voetbaltrainingen. SC Elistha opent haar deuren voor enthousiaste voetballers die op zoek zijn naar plezier en sportiviteit.

SC Elistha, het Oranje voor iedereen

Onder het motto “SC Elistha, het Oranje voor iedereen” presenteert de club een reeks open trainingssessies om kinderen en jongeren kennis te laten maken met voetbal en de warme sfeer van hun kleine, gezellige club.

De open trainingen vinden plaats op de volgende data en tijden:

  • Vrijdag 19 april, 18:30 – 19:30 uur
  • Vrijdag 17 mei, 18:30 – 19:30 uur
  • Vrijdag 7 juni, 18:30 – 19:30 uur

Tijdens deze sessies kunnen kinderen en jongeren gratis meetrainen. Er is geen noodzaak om voetbalschoenen en kleding aan te schaffen; gewoon comfortabele sportschoenen en kleding zijn voldoende. Familieleden worden van harte uitgenodigd om langs de lijn toe te kijken en deelnemers mogen ook vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes meenemen.

Aanmelden is niet vereist; iedereen is welkom om deel te nemen en samen een sportieve avond te beleven

SC Elistha is gevestigd op Sportpark de Pas, De Pas 5, 6662 BK in Elst. Voor eventuele vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de jeugdtrainers via [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen