Voetbalveld Het Voorzetje in Zetten geopend

Foto: Forte Welzijn

Zetten – Zondag 21 april was het zover. Het vernieuwde voetbalveld aan de Sadatstraat – Veldstraat in Zetten werd officieel geopend door wethouder Wijnte Hol.

De opening trok veel bekijks en het voetbaltoernooi dat daarop volgde was in trek! FC Jordaan mocht de bokaal in handen nemen. Wethouder Wijnte Hol: “Door samenwerking met onze jeugd en Forte Welzijn is er een mooie plek gecreëerd waar de jeugd altijd kan sporten en samenkomen.”

Het Voorzetje

Uit maar liefst 31 inzendingen voor een naam voor het veldje is ‘Het Voorzetje’ gekozen als winnaar. Zowel Sabine Kalisvaart als Jozef Joosten hadden deze naam bedacht, dus hebben ze ook beiden hun prijs in ontvangst mogen nemen. De naam staat nu vereeuwigd op een mooi bord.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen