Reddingsbrigade EZZ leden slagen voor hun diploma

Foto: Reddingsbrigade EZZ

Woensdag 26 juni was het dan zover. Reddingsbrigade leden vanuit Heteren, Andelst, Dodewaard, Zetten en omstreken, van juniorredders 2 tot Live savers 3, lagen in het zwembad om voor de landelijke commissie van de Reddingsbrigade Nederland te laten zien hoe zij zichzelf of drenkelingen kunnen redden.

Hier hebben zij dan ook een seizoen lang hard voor getraind. Er wordt dan getraind op, uithoudingsvermogen, met reddingshulpmiddelen, communicatie en nog veel meer.

Trots

Super trots is de brigade dan ook op de geslaagden RB leden. Gefeliciteerd allemaal, super goed gedaan. Ook de vele aanwezigen die getuige waren van het examen, worden erg bedankt voor de aanwezigheid.

Het leuke aan zwemmen bij de Reddingsbrigade EZZ is dat je ondanks dat individueel zwemt het toch een teamsport is. Want redden doe je niet alleen. Heb jij ook interesse om te komen zwemmen bij de Reddingsbrigade? Meld je dan voor 3 gratis proeflessen via [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen