Budovereniging Elst sluit seizoen af met nieuwe band

09 jul , 21:49 Sport
20240704 214458
Wilma van Dinter
Elst - Budovereniging Elst heeft het trainingsseizoen afgesloten met examens voor Kempoka’s voor de volgende band!

Partnercontent

Als afsluiting van het trainingsseizoen 2023/2024 hebben vier Kempoka’s van de Budovereniging Elst met succes examen gedaan voor hun volgende band.

Intensief getraind

Na enkele maanden twee keer per week intensief trainen, hebben de Kempoka’s tijdens een technische en fysieke examenavond laten zien dat zij aan de eisen van hun nieuwe banden voldoen.
Budovereniging Elst feliciteert Joshua Maätita met het behalen van de oranje band en Richard Keizer, Tim McElroy en Theo Kerkman met het behalen van de groene band. Voor de actiefoto's te zien klik je op de pijl in de foto bovenaan.
Kijk voor meer informatie op de website:budovereniging-elst.nl

♦♦♦

Adverteren opOverbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].
De nieuwsredactie is te bereiken via[email protected].